Get Adobe Flash player
HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

45.FÚVÓSTALÁLKOZÓ

AVATÓ ÜNNEPSÉG

megnhivo szeptember 1 resize

SIPOCA 35

SIPOCA 35

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis, și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)
PROCEDURA DE SISTEM (.pdf/.doc)
Mai multe detalii AICI

 

HORVATH

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

Fiatalos jókedv Barátoson

Megmozgatták Orbaiszék ifjúságát  

Szerzõ: Hírmondó   | 
image
A kovásznai FIKOSZ aratta le a babérokat, a képen éppen székely Forma–1-eznek
Szombaton felpezsdült az élet Barátoson, a Barátosi Ifjúsági Szervezet (BISZ) harmadik alkalommal hozta tető alá a III. ifjúsági napot. Az Erzsébet kertben megtartott interaktív vetélkedők és az azt követő buli mozgósította Orbaiszék fiatalságát.

Már délelőtt hangos zene töltötte be az Erzsébet kertet, ahol a felállított sátrak és az üstben fortyogó pityókatokány egy kisebb falunap látszatát keltette, annyi különbséggel, hogy a parkban csak különböző csapatzászlókkal és pólókkal felfegyverzett fiatalok ügyködtek, közel kilencvenen.

 

A III. ifjúsági napra kilenc csapat nevezett be: a Zoknibafutók Barátosról, a Hatalmasok és a Gólyák Pákéból, a Szörfik Szörcséről, az Orbisz Orbaitelekről, a FIKOSZ Kovásznáról, a Bor-Emi Nagyborosnyóról, a ZISZ Zágonból és a nem orbaiszéki Szi@ Szentivánlaborfalváról.

Az egész napos rendezvényen – az ebédidőt leszámítva – egy percre sem álltak le a csapatok, mert vagy a különféle vetélkedőkkel, vagy pedig a közös tánccal mozgósították őket a szervezők. A végső rangsor élére a FIKOSZ került, a Szi@ második, a ZISZ a harmadik lett. Az ifjúsági nap éjjelig tartó bulival ért véget. 

N. Sz. A

 

Barátosi fúvószenekar

Fúvózenekari Találkozó - Sepsiszentgyörgy 2013. jún. 9.